Autoredactie.nl

Het laatste autonieuws het eerst

Dit kost de nieuwe Opel Astra

We zullen maar direct met de deur in huis vallen. De nieuwe Astra is per direct te bestellen en de basis variant kost je € 24.199,-

Sinds jaar en dag is de Opel Astra een vertrouwd gezicht op de Nederlandse snelweg dat is best een prestatie gezien de sterke concurrentie van de Volkswagen Golf. Ook nu gaat Opel het wederom proberen met de nieuwe Astra die zijn wereldpremière beleeft op de internationale autotentoonstelling van Frankfurt (IAA) die zal plaatsvinden van 12 tot en met 22 september.

Opel levert de nieuwe Astra met een 1,2 benzinemotor met handschakeling en een 1,4 benzine gekoppeld aan een CVT-automaat. Ook wordt er voor het eerst in de Astra een 9-traps automaat leverbaar maar enkel in combinatie met de 1,5 (122 pk) dieselmotor waarvan de prijzen op korte termijn bekend worden gemaakt.

Opel komt de zakelijk rijder tegemoet met de scherp geprijsde Astra Business Edition. Deze is voorzien van enkele belangrijke features voor zakelijke rijders: een Multimedia Navi-systeem met 7-inch touchscreen, Apple CarPlay, Bluetooth en USB-aansluiting, een verstelbare middenarmsteun voor, een lederen stuurwiel met bedieningsknoppen en parkeersensoren achter. Er is al een Astra Business Edition vanaf € 24.199,- of € 163,- netto bijtelling per maand.

Naast de bijzonder rijk uitgeruste Elegance-uitvoering en de nog luxere Ultimate, biedt Opel op de Astra verschillende nieuwe opties om hem nog luxer uit te rusten. Zo kan men kiezen voor een Bose Premium Sound systeem, dat de Astra verandert in een concertzaal. Het exterieur van de nieuwe Astra is bovendien uit te rusten met een High Gloss Black pakket. Hiermee wordt de Astra voorzien van hoogglanszwarte details als de sierstrip boven de zijruiten, de dakrails (in combinatie met de Sports Tourer), de sierstrips van de mistlampen en de logo-strip in de grille.

Bron: Opel Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *