Autoredactie.nl

Het laatste autonieuws het eerst

Nieuwe Dacia Spring electric: Dit zijn de prijzen

Dacia Spring

Dacia schudt de autowereld op met zijn eerste volledig elektrische model. De nieuwe Spring is compact van buiten, maar is een echte vierzitter. Met een actieradius van 230 km WLTP (en zelfs tot 305 km WLTP City) voldoet hij aan veruit de meeste mobiliteitsbehoeften in stedelijke en voorstedelijke gebieden.

De Dacia Spring is leverbaar in drie varianten, die aansluiten op het specifieke gebruik van de doelgroep:

  • Nieuwe Dacia Spring consumentenversie, de volledig elektrische auto die elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk maakt. Bestellen kan vanaf 1 april 2021 en de eerste leveringen starten in de herfst.
  • Nieuwe Dacia Spring Business, de oplossing voor professionals en deelautodiensten, met een onverslaanbare prijs. Te bestellen vanaf de tweede helft van 2021.
  • Nieuwe Dacia Spring Cargo, de lichte bedrijfswagenversie van de nieuwe Spring, zonder achterbank en met een grote laadruimte van 1.100 liter en een laadvermogen van 325 kg. Ideaal als alternatief voor een elektrische bedrijfswagen voor bijvoorbeeld bezorgdiensten. Leverbaar vanaf begin 2022 (de mogelijkheden voor de Nederlandse markt worden nog onderzocht).

De Dacia Spring voldoet aan alle voorwaarden voor de overheidssubsidie op de aanschaf van 100% elektrische auto’s en is daarmee in 2022 nog aantrekkelijker voor particuliere klanten.

Dacia vraagt voor de Comfort uitvoering € 17.890,- en de Comfort Plus uitvoering verlaat de showroom voor € 18.890,-

De nieuwe Dacia Spring is als pre-order te bestellen vanaf 1 april via de Dacia website. De eerste auto’s worden in de herfst geleverd. Bestellen bij de dealer is mogelijk vanaf medio juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *