Autoredactie.nl

Het laatste autonieuws het eerst

Meer trekgewicht voor Mustang Mach-E

Ford heeft het geremd trekgewicht van de Mustang Mach-E met Extended Range-batterij (98 kWh) verhoogd tot 1.000 kg. Dit geldt zowel voor de versie met achterwielaandrijving als all-wheel drive. Met het verhoogde trekgewicht is de Mustang Mach-E geschikt om bijvoorbeeld een middelgrote polyesterboot op een aanhanger te trekken.

De Ford Mustang Mach-E heeft ook diverse andere updates ondergaan. Zo is de laadtijd tussen 80 en 90 procent teruggebracht van 52 naar 15 minuten. Verder is het rijgedrag met gebruikmaking van het One Pedal Drive-systeem nog soepeler bij lagere snelheden, waardoor de bestuurder van de Mustang Mach-E meer comfort ervaart.

“Het hogere trekgewicht van de Ford Mustang Mach-E behoort tot de gratis updates die we blijven uitvoeren om zo eigenaren de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen geven”, zegt This Woelpern, General Manager Imports, Ford Europa. “Dit is een treffend voorbeeld van hoe we tegemoetkomen aan de wensen van klanten. We hebben eerst de haalbaarheid van het hogere trekgewicht gecheckt, waarna we konden leveren waar klanten om vroegen.”

De Ford Mustang Mach-E is nu ruim een jaar in Europa te koop en blijft nieuwe klanten voor zich winnen. Ongeveer 88 procent van alle kopers is van een ander merk overgestapt vanwege het rijplezier, de gedurfde styling en het rijbereik van Fords eerste volledig elektrische SUV.

Ook huidige eigenaren van een Mustang Mach-E profiteren van de recente updates via software- of homologatie-updates. Met toekomstige software over-the-air-programmering wordt de Ford Mustang Mach-E continu verbeterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *