Autoredactie.nl

Het laatste autonieuws het eerst

Helemaal van deze tijd: Skoda Fabia Online Edition

Met de FABIA Online Edition introduceert ŠKODA een vernieuwende ‘online only’ versie van de FABIA. De naam zegt het al: deze compleet uitgeruste FABIA is inclusief een scherp private lease-tarief (vanaf € 299* per maand) via enkele muisklikken ‘simply clever’ uitsluitend online te bestellen. En de snelheid blijft er in: de FABIA Online Edition staat binnen 10 dagen voor de deur.

ŠKODA maakt het online bestellen van een FABIA via ŠKODA Private Lease eenvoudig. Om te beginnen ontbreekt keuzestress. De FABIA Online Edition is namelijk zeer compleet uitgerust. Standaard heeft hij bijvoorbeeld metallic lak, Climatronic automatische airconditioning, cruise control, Radio Swing met 6,5 inch kleurentouchscreen en smartphone-integratie, DAB+, het ŠKODA 3D surround sound pakket, extra donker getinte ramen achter (Sunset) en fraaie lichtmetalen velgen. En dus hoef je als klant alleen nog maar de gewenste kleur aan te vinken, de looptijd te selecteren (van 24-48 maanden) en aan te geven hoeveel kilometers per jaar je verwacht te rijden.

Heel flexibel

Het genieten van de FABIA Online Edition met zijn pittige en zuinige 1.0 TSI Greentech benzinemotor (70 kW/95 pk) kan snel beginnen: de auto wordt namelijk binnen tien dagen na de goedkeuring van de bestelling afgeleverd. Dat kan bij de Skoda dealer , maar ook thuis of op het werk. En zelfs dan is het flexibiliteit troef. Mocht de auto niet bevallen, dan is hij binnen een maand kosteloos in te leveren.

Alle voordelen van ŠKODA Private Lease

De FABIA Online Edition wordt geleverd inclusief een private lease-contract van ŠKODA Private Lease. Dat betekent: zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag. Bij dat bedrag is alles inbegrepen: onderhoud, reparatie, verzekering, motorrijtuigenbelasting en zelfs gratis vervangend vervoer. De berijder hoeft alleen nog maar te tanken. Ook in het private lease-contract is maximale flexibiliteit ingebouwd. Zo is het contract al na één jaar maandelijks opzegbaar en kan het kosteloos worden beëindigd als de berijder wordt geconfronteerd met onverwachte situaties als inkomensverlies door onvrijwillige werkloosheid, een echtscheiding of arbeidsongeschiktheid. ŠKODA Private Lease is aangesloten bij het onafhankelijke Keurmerk Private Lease.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *